Kuřecí supreme ve vinné omáčce s estragonem



8. 2. 2022 v 18:00


 
 

Celková cena kurzu se skládá vždy z ceny za stream, za suroviny a za dopravu.
Tyto částky nelze oddělovat. Je možné přiobjednat suroviny pro další osoby.

Cena za dopravu surovin (max. pro 4 osoby na jednu adresu):
po Praze zdarma, po celé ČR 250 Kč, do Bratislavy 14 Euro.

 
 

Menu

  1. Cuketový krém s česnekovými krutóny a creme fraiche
  2. Kuřecí supreme ve vinné omáčce s estragonem, restované grenaille
  3. Půlky hrušek pečené v karamelové omáčce (možnost volby červeného nebo bílého vína)



Časová náročnost: 2,5 - 3 hodiny.


 
 

Kapacita kurzu byla naplněna

Je nám líto, tento kurz již nelze objednat.


 


8. 2. 2022 v 18:00


Tříchodové online vaření
s Martinem Kortusem